preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Koncom marca 2021 sa konalo okresné kolo vedomostnej súťaže Čo vieš o hviezdach. Naša škola mala bohaté zastúpenie vo všetkých kategóriách.

Dňa 23. marca 2021 v I. kategórii (4. - 6. ročník ZŠ a 1. ročník 8-ročného gymnázia) súťažilo 14 žiakov z okresu Prešov. Na vynikajúcom 2. mieste sa umiestnil Miloslav Tokár, na 3. mieste Iveta Štefančínová a na 4. mieste Radovan Štefančín, všetci z prímy A.

V II. kategórii dňa 24. marca 2021 súťažilo 11 súťažiacich z okresu Prešov. Na postupovom 3. mieste sa umiestnila  Aneta Štefančínová (tercia A), na 4. mieste Marek Jambrich (sekunda A) a na 5. mieste Alex Kanderka (tercia A).

 

Aj v III. kategórii, ktorá sa  konala dňa 25. marca 2021, sme mali široké zastúpenie. Výborné 1. miesto obsadil Matúš Klimko (septima A), Lenka Poniková (II. A) uspela na 4. mieste, Martin Kóša (II. A) obsadil 7. miesto, Karol Marinica zo sexty A sa umiestnil na 8. mieste, Michal Bulla (II. A) sa umiestnil na 9. mieste a Alexandra Kačmariková (II. A) na 10. mieste.

Srdečne ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy a úprimne blahoželáme!

Milkovi, Ivetke, Anetke a Matúšovi prajeme veľa úspechov aj na celoštátnom kole, ktoré sa uskutoční 6. mája 2021.


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov