preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Plavecký kurz 2022

V dňoch 23.05. - 27.05.2022 žiaci druhého ročníka a sexty našej školy absolvovali tradičný plavecký kurz v bazéne Prešovskej univerzity v Prešove zameraný na odstránenie plaveckej negramotnosti a zdokonalenie plaveckých štýlov.

Po nácviku a zdokonalení jednotlivých plaveckých štýlov si v posledný deň kurzu mali možnosť zmerať sily v plaveckých pretekoch, kde najlepšie výsledky dosiahli plavci:
dievčatá: 1. Nina Janková 2.C, 2. Nina Gombárová 2.B, 3. Alexandra Petzová Sexta. Chlapci: 1. Filip Hladký 2.A, 2. Juraj Polomský Sexta, 3. Ján Brajerčík 2.C

Žiaci si tiež precvičili dopomoc unavenému plavcovi, záchranu topiaceho sa a zahrali si aj vodné pólo. O tom, že strávili počas kurzu príjemné chvíle, zdokonalili si svoje plavecké zručnosti a návyky, tiež aj nabrali trošku kondície sa môžete presvedčiť, keď si pozriete foto.


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov