preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

 

IT čajovňa je jednou z aktivít IT akadémie a jej cieľom je poskytovať priestor prednášajúcim k tomu, aby ukázali dôležitosť jednotlivých prírodovedných a odborných predmetov a ich previazanie na IT a potrebu akejsi všeobecnej rozhľadenosti v jednotlivých disciplínach a jej význam pri budúcom štúdiu.

 

IT ČAJOVŇA – 3.11.2017 o 11:00

 

Téma čajovne:  „ Z Košíc k miliónom hráčov po celom svete“ o vývoji hier pre PC, Nintendo, Playstation, XBOX a iné v Košiciach.

 

Slovensko je síce malá krajina, ale je plná tvorivých ľudí, ktorí pracovali s najväčšími a najúspešnejšími hernými spoločnosťami na tituloch ako Assassins Creed, League of Legends a iných. V súčasnosti na slovenských hrách pracujú stovky ľudí a hrajú ich milióny hráčov po celom svete. O vývoji hier na Slovensku a najmä o vývoji hier v spoločnosti Games Farm, ktorá patrí k najstarším vývojovým štúdiám na Slovensku, porozpráva jeden z najskúsenejších slovenských herných tvorcov – Peter Nagy, spoluzakladateľ a CEO spoločnosti, ktorého hry  hrali milióny hráčov vo všetkých regiónoch sveta od Japonska až po Severnú Ameriku.

 

Miesto konania: Aula prof. Prasličku (RB0A5), Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Moyzesova 11

 

Viac informácii nájdete na webovej stránke itakademie.


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov