preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Slovenský šachový zväz s podporou Ministerstva ŠMVT vyhlásil Školské majstrovstvá okresu Prešov v zrýchlenom šachu pre školský rok 2022/2023.

Prešovský krajský šachový zväz, ŠO TJ Slávia PU usporiadal v dňoch 30.11. a 1.12.2022 turnaj pre žiakov a žiačky ZŠ a osemročných gymnázií a žiakov a žiačky stredných škôl. Gymnázium Jána Adama Raymana bolo súčasťou tejto súťaže.

Našim žiakom nebola hracia miestnosť cudzia. Keďže žiaci GJAR navštevujú Klubovňu ŠO TJ Slávia PU, potvrdili svoje kvality aj v tejto súťaži. Turnaj prebiehal v tichu a rešpekte k súperovi pod dozorom rozhodcu pána Kováčika.
Medzi žiakmi ZŠ a osemročných gymnázií nás reprezentoval Damián Ziman, ktorý zo zaslúženého 2. miesta postúpil na krajské kolo do Bardejova. V kategórii stredných škôl boli diplomom a postupom na krajské kolo ocenení Daniel Kostura, Natália Ivanecká a Tereza Vojteková.

Postupujúcim gratulujeme a držíme prsty pri postupe na celoslovenské kolo, o ktoré budú bojovať 7. decembra 2022 v Bardejove.

Fotogaléria podujatia


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov