preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Interaktívny vzdelávací workshop

Gymnázium Jána Adama Raymana v Prešove, sa v rámci projektu „V online labyrinte", aktívne zapojilo do realizácie interaktívnych vzdelávacích workshopov, ktoré organizovalo občianske združenie Lietajúca ryba (Akadémia zážitkového vzdelávania) so sídlom v Poprade.
V utorok 6. júna 2023 sa v priestoroch školy uskutočnili interaktívne vzdelávacie workshopy s využitím prvkov únikovej hry a tzv. „pokladovky", spojené s diskusiou a reflexiou. Aktivity boli zamerané na témy kritické myslenie a práca s informáciami v online a offline svete. Zážitkového vzdelávania sa zúčastnili žiaci a žiačky tercie z osemročného gymnázia.

V rámci workshopu žiaci cez zážitkové aktivity, moderovanú reflexiu a aj s využitím informačno-komunikačných technológií, objavovali ako zodpovedne pracovať s informáciami, ale aj to, čo všetko ovplyvňuje naše rozhodnutia.

Účastníci workshopov sa okrem iného dozvedeli, čo majú spoločné historické udalosti s dnešnou dobou, ako zodpovedne pristupovať k informáciám, ktoré sa k nám dostávajú, ale aj to, čo môže vplývať na naše rozhodnutia.

Členovia združenia Lietajúca ryba ďakujú za ústretovosť a spoluprácu pri realizácii vzdelávacích aktivít vedeniu Gymnázia Jána Adama Raymana v Prešove, ale aj jej zamestnancom za ochotu poskytnúť žiakom nové témy aj takýmto interaktívnym vzdelávacím prístupom.

Projekt „V online labyrinte", ktorého súčasťou boli aj tieto vzdelávacie podujatia bol podporený Nadáciou SPP a s finančnou podporou z grantového programu Bez nástrah online Nadácie Orange.

IVW1

IVW2

IVW3

IVW4


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov