preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Milé študentky, milí študenti,

počas jesenných a zimných mesiacov bude na celom území Slovenska uskutočnená očkovacia kampaň v stredných školách, ktorú pre vás pod záštitou Úradu vlády Slovenskej republiky pripravuje organizácia Aliancia stredoškolákov.

Kampaň bude prebiehať prostredníctvom prednášok s odborníkmi a dobrovoľníkmi. Aj vy môžete byť dobrovoľníkmi a pomôcť tak zachrániť nejeden život – aktuálne sú najviac potrební „prednášajúci", t. j. členovia terénnej sekcie kampane. Viac informácií o kampani i dobrovoľníctve môžete nájsť na tomto odkaze (odkaz na prihlasovací formulár pre dobrovoľníkov je v dolnej časti stránky) https://www.alianciastredoskolakov.sk/studenti-studentom.

Ak by ste sa chceli zapojiť, link na dobrovoľnícky formulár je https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetQigoNtUelGPEGwihPYMrpg5ZLgCXk-5VNzncRasLihkWgg/viewform.

V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte napísať na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. alebo použite četovaciu funkciu na uvedenej internetovej stránke.

Za každú pomocnú ruku srdečne ďakuje

Aliancia stredoškolákov


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov