preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   
GIRL'S DAY 28.4.2022

Občianske združenie Aj Ty v IT už po deviaty raz organizuje kariérny deň pre dievčatá Girl’s Day, ktorým priblížuje svet informačných technológií a možnosti zamestnania sa v tomto sektore.
Ide o dvojhodinový naživo vysielaný online program, ktorý pozostáva z troch programových blokov a vysiela sa v dopoludňajších hodinách. Dievčatá sa môžu zároveň do vysielania zapojiť aj ineraktívne, a to pomocou mobilu/tabletu, v ktorom bude môcť prostredíctvom aplikácie v sli.do klásť otázky priamo pozvaným hosťom a rovnako tak aj vyhrať niektorú z cien. Vysielanie počíta s dvomi krátkymi prestávkami. Záznam z minulého ročníka nájdete na tomto odkaze: https://girlsday.sk/program/. Hlavnou témou 9. ročníka podujatia je rôznorodosť pozícií, s ktorými sa dievčatá v IT môžu stretnúť. Hostkami a hosťami v programe budú ženy i muži pracujúci v konkrétnych IT firmách, ktorí sa s dievčatami podelia o svoje skúsenosti. Podmienkou účasti je len registrácia, v ktorom sa každé z dievčat sa musí samostatne prihlásiť do 27. apríla na webovej stránke www.girlsday.sk, na svoj e-mail dostane potvrdenie o registrácii a informáciu, ako sa k podujatiu pripojiť. V zmysle hesla “Aby IT sektor už neprišiel ani o jednu šikovnú ženu” združenie organizuje rôzne bezplatné workshopy, kurzy, diskusie alebo súťaže týkajúce sa informatiky a to online, ale aj priamo na školách. Viac informácií môžete nájsť na webstránke www.ajtyvit.sk. V prípade ďalších otázok kontaktujte Margarétu Marcinčinovú cez Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. , 0949 554 717.

logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov