preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Naše úspechy

9. apríla 2019 sa konalo Okresné kolo Matematickej olympiády kategórií Z6, Z7, Z8.

V kategórii Z6 sa s úlohami pasovalo 59 žiakov, len 13 z nich sa stalo úspešnými riešiteľmi. Medzi nimi aj traja naši primani Alex KANDERKA, Adam KORŽ a Aneta ŠTEFANČÍNOVÁ. 

Alex obsadil 6. - 7. miesto, Adam a Aneta 8. - 13. miesto.

Kategóriu Z7 riešilo 47 žiakov, 16 z nich sa stalo úspešnými riešiteľmi. Našu školu reprezentovali dvaja žiaci zo sekundy, obaja boli pri riešení úloh úspešní. Adam DEMJANOVIČ obsadil 6. - 7. miesto, Peter PRIBIŠ 12. - 16. miesto. A v kategórii Z8 súťažilo 45 žiakov, z toho len 8 bolo úspešnými riešiteľmi.

Tamara KUCHÁRIKOVÁ z tercie obsadila krásne 3. miesto a Jakub KOVALÍK z tej istej triedy obsadil 6 . - 8. miesto.

K dosiahnutým výsledkom blahoželáme, ďakujeme za reprezentáciu školy a prajeme veľa ďalších úspechov.

Do XIV. ročníka olympiády o životnom prostredí, ktorý bol zameraný na tému Ovzdušie, sa zapojilo 34 základných škôl z celého Slovenska s 776 žiakmi II. stupňa. 

Na prvom mieste sa umiestnila žiačka Tamara Kucháriková (tercia, Gymnázium Jána Adama Raymana, Prešov), ktorá ako jediná odpovedala správne na 37 zo všetkých 40 otázok správne. Víťazka získava diplom a hodnotnú vecnú cenu od Slovenskej agentúry životného prostredia.Cenu výherkyni prídu organizátori odovzdať osobne do školy.

Tamare srdečne blahoželáme, sme na ňu pyšní a tešíme sa spolu s ňou z peknej ceny.

 

Dňa 05. 04. 2019 sa družstvo dievčat našej školy zúčastnilo finále okresného kola vo florbale SŠ, do ktorého sa prebojovali po víťazstve v skupine.

Po výsledkoch GJAR – SŠ Ľ. podjavorinskej 3:3, GJAR – EKG 6:4 , GJAR - OA 7:3 obsadili celkové 1. miesto, čím sa stali majstrami okresu a vybojovali si postup na majstrovstvá kraja.

K dosiahnutému výsledku dievčatám blahoželáme.

Fotografie z podujatia

obr07

 

 

 

Dňa 11. 4. 2019 sa družstvo dievčat našej školy zúčastnilo finále krajského kola vo florbale SŠ, do ktorého sa prebojovali po víťazstve v okresnom kole v Prešove.

V krajskom kole sa stretlo 8 víťazných družstiev z jednotlivých okresov kraja. Po výsledkoch v skupine GJAR – Gymnázium Kukučínová Poprad 6:4, GJAR – Hotelová akadémia J. Anraščíka Bardejov 3:3, GJAR – Gymnázium SNP Spišská Stará Ves 14:0 sme z 1. miesta v skupine postúpili do finále, kde sme si zmerali sily s víťazom druhej skupiny a po výsledku GJAR – Gymnázium T. Vansovej Stará Ľubovňa 2:0 sme sa stali víťazmi krajského kola a postúpili sme na majstrovstvá Slovenska.

Za kvalitný bojovný výkon si naše dievčatá zaslúžia pochvalu a poďakovanie. K dosiahnutému výsledku dievčatám blahoželáme.

Fotogaléria

obr22

 

V dňoch 27. - 30. marca 2019 sa v Bardejove konalo celoštátne kolo Olympiády v informatike kategórie A. Náš žiak Dávid Pásztor (III. A) sa v súťaži umiestnil na výbornom 16. mieste (výsledková listina). K výsledku blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu školy.


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov